"ПОМПЕН ЦЕНТЪР -  СОФИЯ" ЕООД
ВСИЧКО ЗА ВАШАТА ВОДНА СИСТЕМА И ИНДУСТРИЯТА 
Начало      Помпи ZENIT      Едноканални със затворено работно колело SM (SYSTEM M)
Добави в избрани
 

Серия SM (SYSTEM M) – Единоканални със затворено работно колело

Използва се за замърсени отпадни води, които съдържат неразтворени вещества. Идеален за обработка на замърсени биологични течности с малки твърди частици в суспензия и обтегнати биологични течности. Обикновено се използва в промишлеността, особено в сектори като пречиствателни станции за отпадъчни води и канализация
 
 
 

Подходящ за изпомпване на отпадъчни води от обществени заведения, малки канализационни системи, животновъдни стопанства, хранително –вкусовата промишленост, селско стопанство и за напояване. Тази електрическа помпа е предназначена както за домашна, така и за професионална употреба.

SMI

Подходяща за изпомпване на отпадъчни води в малки канализационни системи, животновъдни стопанства, хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство и напояването.

SME

 

Проектирана за тежкотоварни, големи приложения. Обикновенно се използва за граждански и промишлени пречиствателни станции за отпадъчни води, за повдигане на канализационните системи, както и за изпомпване на промишлени утайки. Подходяща за транспортиране на дъждовна вода, съдържащи твърди вещества и рециклиране на суровини или активни утайки и биологични течности. Тази серия се използва пред сухи или полупотопени инсталации.

SMN

Предназначена за тежкитоварни приложения, използвани за пречистване на отпадъчни води, жилищни и външни канализации и за пречистване на отпадъчни води на промишлени предприятия. Подходяща за изпомпване на промишлени утайки.

SMP

Разработена специално за работа при запалими течности или в потенциално експлозивна атмосфера. Може да се използва за замърсени течности, съдържащи следи от запалими вещества, както и в газообразни среди.

SMF